ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Το ηλεκτρονικό κατάστημά μας, σας δίνει την δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων για οποιοδήποτε λόγο, τον οποίο δεν είστε υποχρεωμένοι να μας γνωστοποιήσετε. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει:

  • Το εμπόρευμα να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση δηλαδή στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχει καταστραφεί η αρχική του συσκευασία του και δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί – φορεθεί.

Δήλωση Επιστροφής Εμπορεύματος

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή του εμπορεύματος που παραγγείλατε θα πρέπει να μας αποστείλετε e-mail στο sales@leggett-eyewear.com

Τρόποι Διακανονισμού Επιστροφής

Κατόπιν της επιστροφής του εμπορεύματος έχετε τις παρακάτω επιλογές

  • Επιστροφή των χρημάτων σας –  Η επιλογή αυτή σας δίνεται εφόσον το προϊόν που παραλάβατε δεν πληροί τις προδιαγραφές που περιγράφονται στην ιστοσελίδα μας και σε περίπτωση ελαττώματος που η Leggett Eyewear δεν είναι σε θέση να το αντικαταστήσει.
  • Αποστολή νέου προϊόντος – Το νέο αυτό προϊόν μπορεί να είναι το ίδιο ή άλλο προϊόν ίσης αξίας με το προηγούμενο το οποίο μπορείτε να επιλέξετε από το www.leggett-eyewear.com . Σε περίπτωση που επιθυμείτε κάποιο άλλο προϊόν μεγαλύτερης αξίας θα επιβαρυνθείτε την διαφορά που θα προκύψει.

Τρόπος Επιστροφής

Η επιστροφή των εμπορευμάτων πραγματοποιείται μέσω της εταιρείας μεταφορών με την οποία συνεργάζεται το ηλεκτρονικό κατάστημά μας.

Ολοκλήρωση Διαδικασίας Επιστροφής

Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί μέσα σε χρονικό διάστημα τριάντα (30) ημερών από την ημέρ/νία επιστροφής του εμπορεύματος.

Κόστος Επιστροφής

Το ηλεκτρονικό κατάστημά μας επιβαρύνεται με το κόστος επιστροφής του εμπορεύματος μόνο όταν:

  • Έχει παραδοθεί με καθυστέρηση (εξαιρούνται οι περιπτώσεις ανωτέρας βίας).
  • Έχει παραδοθεί με βλάβη ή είναι ελαττωματικό.
  • Δεν έχει τα χαρακτηριστικά τα οποία παρουσιάζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει εσάς.